حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

چهارشنبه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Wednesday, 24 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19 تعداد دیدگاهها : 0×
پ

سابقه رسمی بیمه تامین اجتماعی برای تمام افراد اهمیت فوق‌العاده‌ای دارد؛ چرا که هرگاه این سابقه به ۳۰ سال برسد، فرد می‌تواند بازنشسته شده و مستمری تامین اجتماعی را دریافت نماید. این در حالی است که متاسفانه به دلیل آنکه افراد دیر شروع به کار (یا پرداخت حق بیمه) می‌کنند، بسیار دیر به سن بازنشستگی می‌رسند.

بیمه دانشجویی تامین اجتماعی

بر اساس بخشنامه ۶۸۵ امور بیمه شدگان، افرادی که دانشجوی در حال تحصیل هستند می‌توانند در قالب بیمه مشاغل آزاد، با هزینه کمتر (۱۲ و ۱۴ درصد) نسبت به بیمه اجباری (۳۰ درصد) برای خود سابقه کار ایجاد نمایند.

بر این اساس، دانشجویان می‌توانند در حین تحصیل برای خود سوابق بیمه‌ای ایجاد کنند.

این طرح به صورت آزمایشی از مهر ۱۳۹۷ آغاز شد و در قالب بخشنامه بیمه دانشجویی از دی ۱۳۹۷ رسماً ابلاغ شده است.

سازمان بین‌المللی دانشگاهیان در راستای تسهیل این امر با همکاری سازمان تامین اجتماعی، نسبت به طراحی و پیاده‌سازی سامانه آنلاین درخواست بیمه دانشجویی اقدام کرده است.

از این رو، اعضای سازمان می‌توانند بدون پرداخت هزینه نسبت به تشکیل پرونده خود به صورت آنلاین اقدام کنند.

برای ثبت نام کلیک کنید

دریافت راهنمای ثبت نام

ثبت دیدگاه

• دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.