حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳ Friday, 29 March , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19 تعداد دیدگاهها : 0×
پ

اطلاعیه انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱

با عرض تبریک به مناسبت فرارسیدن نیمسال تحصیلی جدید، بدینویسیله به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند تاریخ انتخاب واحد از تاریخ ۱۰ بهمن لغایت ۱۷ بهمن می باشد .

لازم به ذکر است این تاریخ قابل تمدید نمی باشد .

الزامی است دانشجویان ترم آخر جهت پر کردن سیلابس به دانشگاه مراجعه فرمایند .

واریز شهریه ثابت جهت انتخاب واحد شماره کارت موسسه : ۶۲۸۰۲۳۱۳۸۸۸۶۶۵۴۲ ، بانک مسکن به نام موسسه آموزش عالی بهار اندیشه مبلغ را واریز و فیش را برای سرکار خانم شاهرخی مدیر امور مالی ارسال فرمایید .

خواهشمند است پس از واریز شهریه با شماره دانشگاه در ساعات اداری تماس حاصل فرمایید. ۰۵۴۳۵۳۲۰۰۰۱

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

• دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.